Jeg har blitt invitert til London i februar

Hei dere!

Jeg fekk en kjempe hyggelig telefon i dag fra mine venner i London. De inviterte meg til London 2. helgen i februar, hvem kan vel takke nei til det?

Jeg har faktisk aldri vært i London før, har alltid tenkt at jeg må dra ditt men det har aldri blitt til at tiden har strukket til. Mine venner som inviterte meg ble jeg kjent med når jeg bodde i København, de har også vært på besøk her i Oslo 2 ganger. 

Ikke nok med at de inviterte meg men de ønsket å betale flyet og oppholdet som jeg aldri hadde forventet. Noen som har noen kule anbefalinger i London som jeg må sjekke ut kanskje? 

Det som er ekstra hyggelig er at jeg har en del venner i London som jeg ikke har møtt på veldig lenge, det blir nok en del hyggelige gjensynsgleder. Når jeg tenker over det har jeg de siste årene fått utrolig mange bekjentskaper rundt om i verden som jeg setter enormt stor pris på. 

Ønsker alle en riktig fin dag. 

X Christopher 

10 spørsmål fra lesere

Hei dere!

Jeg mottar en del spørsmål på bloggen som jeg ikke alltid rekker svare på. Her svarer jeg nå på 10 spørsmål. 

1. Hvorfor blogger du mye mindre fortiden? Det har nok vært en del mindre innlegg på bloggen den siste tiden, dette er grunnet at jeg har hatt utrolig hektiske dager nå etter jul der tiden bare ikke har strukket til. 

2. Skal du på vixen og hvorfor har du ikke gjort mer for leserene dine kunne nominere deg? Jeg har nok ikke gjort særlig mye for og bli nominert til noen av kategoriene, jeg har som sagt hatt veldig mye annet som har vært i fokus i mitt liv den siste tiden. Jeg er veldig takknemlig for dere som nominerte meg men jeg har nok ingen planer om og dra på vixen heller i år. 

3. Hvem er han du hele tiden er sammen med på Snapchat? Jeg vet faktisk ikke helt hvem dere sikter til når dette spørsmålet kommer? Jeg føler ikke det er noen som er mer på snapen min en andre av mine venner. 

4. Er du forelsket? Er nok bare forelsket i meg selv haha, neida. Jeg er nok ikke forelsket i noen, det skal ganske mye til fra min side før det skjer så der er nok svaret nei. 

5. Skal du legge ned bloggen? Dette spørsmålet har kommert noen ganger men jeg skjønner ikke hvor det kommer fra, jeg har ingen planer om det. Jeg har somsagt vært litt dårlig på innlegg siste tiden men det er bare for en kort periode nå når jeg har så mye som skjer i livet, dette kommer det eget innlegg om ganske snart. 

6. Har du vlogg? Jeg har nok ikke VLOGG, det er heller ikke noe jeg har planer om i nærmeste fremtid hverfall, dere må nok klare dere med bloggen haha:) 

7. Er du kjæreste med Daniel siden dere henger så mye på Snap? Jeg og Daniel er bare gode venner, liker å henge med han og vi har det allltid super hyggelig men det er nok ikke noe følelser i bilde fra noen sin side akkurat på dette tidspunktet. 

8. Du er sikkelig bitchy på byen, er det en grunn for det? Det er vel en grunn for det om jeg har vært det? Noen ganger kan man jo drikke litt mye og ikke alltid er like medgjørlig, det tror jeg nok alle kan kjenne seg igjen i. Det hender at jeg freser litt fra meg på byen men det har nok vært en grunn for det. 

9. Hvem skal du til Finnmark i på ferien din? Nå kan dere lure haha, neida. Jeg skal dra sammen med noen venner av meg.. gleder meg så sykt mye til den turen ass, tror det blir en sikkelig kul opplevelse. 

10. Hvorfor er du så privat om kjærlighetslivet? Det spørsmålet her ass haha, jeg føler da ikke at jeg er privat men det er vel bare at det ikke er noe spessielt å fortelle. Jeg kan vel si det slik at mitt kjærlighetsliv ikke eksisterer så veldig mye fortiden og jeg trives veldig bra med singellivet. Jeg lover at om dette forandre seg skal jeg fortelle dere om det hehe. 

X Christopher 

Mine tips for vekttap etter jul

God morgen kjære lesere!

Til alle som har spurt om Vixen blog awards er jeg ikke nominert og har heller ikke jobbet for å bli det selv siden det ikke har vært en prioritet i år. Tusen takk til dere som nevnte meg som kandidat.

Nå har januar virkelig startet for fullt her hvertfall og jeg kjenner det er litt hardt å komme tilbake til rutiner etter mye god julemat og festing. Som de fleste andre har jeg ikke akkurat tenkt så veldig mye over hva jeg har puttet i kroppen i desember + jeg har vært på 13 julebord. Nå i januar kan man jo bli sykt forvirret av alle som kommer med treningstips på sosiale mediaer, jeg har hvertfall funnet ut noe som funker for meg som jeg tenkte å dele med dere. 

Alle har sine metoder på hvordan gå ned noen kilo og der er vel egentlig ikke noe fasit på hva som er rett og galt så lenge det funker, eller hva?

Jeg starter dagen med kokt egg med litt friske tomater og salat til frokost før jeg går på trening. På trening løper jeg ca 25 minutter før jeg tar trapper i 30 min, litt planken etter det hele er aldri feil. Når jeg kommer hjem spiser jeg oftest en 0% yoghurt med blåbær eller mango smak med litt oppkuttet banan og plomme. Dette er hvertfall en grei start på dagen og funker veldig bra for meg. 

X Christopher 

 

Årets vinterferie

Hei dere!

Har dere tenkt på hvor dere skal feire vinterferien i år? Jeg har funnet ut hvor min ferie går, noe helt utenfor min egen komfortsone. Somregel blir vinter og påsken feiret på en hytte i Hemsedal eller på Trysil, i år skal vi nemlig prøve oss på noe helt nytt. 

Finnmark og den vakkre Finnmarksvidda står for tur, herregud jeg er litt nervøs for hva vi har gitt oss ut på, men nå skal det også sies at jeg  faktisk aldri har vært mer nord en Trondheim som helt ærlig er litt pinlig å innrømme. Hvorfor Finnmark av alle plasser? Jo nå skal du høre, jeg har sett så mange vakkre bilder og har tenkt lenge at dette er en plass jeg bare MÅ oppleve. 

Jeg gleder meg utrolig mye til og lære om den samiske kulturen, dra i hundeslede, isfiske, skiturer, grilling og ikke minst se hvordan Finnmarksvidda er på vinteren. Jeg vet faktisk veldig lite om Finnmark og den samiske kulturen. Jeg har hørt store rykter om reinen som er i Finnmark og gleder meg til mitt første møte med en rein haha. Jeg tror dette blir en helt annerledes vinterferie med mange ny lærdom og opplevelser man kan ta med videre. 

X Christopher 

Hva skjedde egentlig? « 5 uker uten blogg»

God morgen kjære lesere!

Jeg har fått riktig mange spørsmål om hvorfor det ble så stille på bloggen. Som dere sikkert ser så er oppsettet på selve bloggen litt annerledes nå og mine tidligere innlegg er fjernet. Jeg startet nå med en frisk start igjen og gleder meg kjempe mye til og dele mine dager med dere samt at jeg har sykt mye spennende ting som skjer fremover på bloggen. Det er veldig nødvendig at bloggen er mest mulig brukervennlig for meg selv og der som lesere. Mange har spekulert i om jeg hadde planer om å legge ned bloggen, men det var nok ikke noe mer alvorlig en at den ble fikset litt på.

Jeg har virkelig kjent på savnet å blogge og dele mine dager med dere har jeg kjent, så nå er det utrolig digg å være tilbake. Jeg har hatt noen hektiske uker i det siste som endelig ser ut til at roer seg litt nå. 

Har dere forresten sett den nye konkurransen som er ute på bloggen nå? Du har nemlig muligheten til å bli model for en dag der du kan vinne en Photoshoot til en verdi av hele 3390,- med Norwegian Models. 

X Christopher 

Dette har jeg lovt meg selv i 2018

Hei dere!

Først ønsker jeg og bruke anledningen til å ønske alle riktig godt nyttår. Tenk at vi er i 2018!!! 2017 var et fantastisk år med utrolig mange flotte opplevelser jeg kan se tilbake på med et smil, nye venner har kommet og noen gammle venner har dratt, nye bekjentskaper har også dukket opp på veien og jeg er super takknemlig for alle som har bidratt til at 2017 ble et fantastisk år. 

Kjære 2018 jeg gleder meg så utrolig mye til og se hva du har og by på. 

Jeg har lovt meg selv at i 2018 skal jeg bli bedre på diverse ting jeg kanskje tok litt forgitt i 2017.

1. Jeg skal bli flinkere til og ta vare på meg selv og lytte til kroppen når den er sliten eller trenger hvile. 

2. Jeg skal sette av mer tid til familien min og sørge for jeg er flinkere til og planlegge ukene mine som resulterer i at jeg kan oftere dra hjem til Sunnmøre. 

3. Jeg skal lage meg selv en spareplan der jeg skal spare opp penger til og reise verden rundt i 2020.

4. Jeg skal slutte og kjøpe unødvendige klær som koster alt for mye penger og heller gi mer til de som har behov for hjelp i Oslo. 

5. Jeg skal bruke mer tid sammen med de menneskene som jeg faktisk trives best sammen med.

6. Jeg skal bli flinkere til og ta kontroll på bloggen min og samt kritikken som noen ganger følger med blogging. 

Det jeg føler mange gjør feil når de setter opp nyttårsforsett er at de lager lister som nesten er umulig og gjennomføre og motivasjonen forsvinner raskt. Jeg håper jeg klarer det jeg har lovt meg selv. 

X Christopher