90’s outfitt

Klær fra VOLT Oslo city

Heihei kjære lesere! 

Da er det endelig helg igjen, jeg har en ganske så busy weekend som jeg skal gjennom. I går var jeg på tapas hos min venninne Marita som også er blogger, kvelden endte med en fuktig kveld på nox men, det var virkelig en gøy kveld. I dag fekk jeg besøk av min venninne Sigrid som jeg kjenner fra Ålesund, vi har shoppet en del i dag og spist en digg lunch. I kveld skal jeg på spansk aften med noen venner, tror det blir helt kanon bra. Søndag er det julebord med 60 festglade kollegaer, så som dere ser blir det nok ikke akkuart en rolig helg med hjemmekos for meg. 

Neste uke skal jeg på 90’s party!!! Omg så jeg gleder meg til det, vi er ganske mange venner som skal dra sammen til festen. Jeg må jo selvsagt ha et kult outfitt. Jeg var litt usikker på hva som egentlig er 90’s stilen men, dette var det jeg kom frem til med god hjelp av Volt. 90’s var jo mye jeans materialer og Adidas var en stor greie. 

Hva synest du om outfittet? Det er jo alltid litt vanskelig å finne klær til slike settinger når du også ønsker å se best mulig ut haha. 

Ønsker alle en riktig god lørdagskveld.

X Christopher 

Jeg slettet kontoen min på Facebook

Bilde fra Sirkus Club

Hei kjære lesere! 

På onsdag tok jeg avgjørelsen om at jeg sletter min profil på Facebook og jeg føler meg ganske bra rundt det hele. Jeg har i lenger tid følt at det er veldig mange mennesker opp igjennom årene jeg hadde på Facebook som jeg ikke føler jeg har noe tilknytning til lenger overhode men, det er alltid ekkelt å slette mennesker fra Facebook synest jeg, når man har nesten 5000 mennesker der og 3/4 av de har man ikke noe tilknytning til lenger og mange av de vet jeg faktisk ikke hvem er engang. Nå har jeg jo bloggen og Snapchat hvor jeg eksponerer hele livet så tenker jeg at Facebook ønsker jeg gjerne å holde litt mer på en privat linje. Jeg har fått ekstremt mange spørsmål på Snapchat om hvorfor jeg sletter meg osv, det er rett og slett bare for det ble for mye stress på den profilen jeg hadde. 

Fresh start!

Nå er det jo også slik at jeg ikke er borte fra Facebook men jeg har laget meg en ny profil der jeg bare ønsker mine nærmeste og mennesker som jeg selv føler jeg ønsker å ha der. På min nye profil kommer jeg til å være mye mer selektiv rundt hvem jeg legger til. Noen ganger er det bare så utrolig digg med en fresh start og jeg føler virkelig jeg tok det riktige valget selvom jeg også har en liten følelse av at jeg går glipp av en del oppdateringer fra mennesker som er hyggelig å vite. Jeg merker også det er en del mennesker jeg ikke har noe tilknytning til som har lagt meg til igjen men som jeg nevnte lenger oppe i innlegget kommer jeg til å være mye mer selektiv, det har overhode ikke noe med at jeg ikke ønsker kontakt med vedkommende men, det er bare et valg jeg selv har tatt. 

X Christopher 

Helgen som var

Hei dere! 

Ny uke med nye muligheter igjen, kjenner jeg enda er litt sliten etter lørdagen. 

Lørdag var jeg ute på kvelden med Iselin, Nilo og noen andre venner av meg, vi endte på Sirkus der vi hadde det helt sykt gøy. Kan ikke huske sist jeg virkelig hadde det så gøy som vi hadde det denne kvelden. Det var sikkelig mye kjent folk ute på lørdag også som gjør det ekstra hyggelig, jeg ble hverfall full som alltid haha. 

Som manga av dere vet er jo jeg nach konge nr1 og det var ingen unntak på lørdag, etter sirkus endte vi på nach på Smestad der min venn Lars bor, ikke nok med det men etter det nachet tok slutt så dro vi en hel gjeng videre til parkveien til et annet nach. Jeg har den sykeste lakenskrekken når jeg er ute haha. 

På søndag var det heldigvis en rolig dag med hjemmelaget pizza, Pepsi max, smash og film sammen med Daniel. Nå som det er ny uke har jeg ladet opp batteriene og er klar for en hektisk uke. 

Hadde dere en bra helg? 

X Christopher 

Slik lærte jeg meg å spise frokost

Hei kjære lesere!

Nå er det endelig lørdag igjen, denne uken har virkelig gått fort for meg. Denne uken har jeg knapt hatt tid til noe føler jeg, har så sykt mye jeg egentlig må få ordnet som jeg ikke har rukket over men, håper neste uke blir litt roligere. 

Frokost er jo et av de viktigste måltidene av dagen for meg. For noen år siden spiste jeg aldri frokost og jeg var trøtt og sliten langt ut på formiddagen. De siste årene har jeg blitt veldig flink, det er jo også så enkelt og ikke minst sykt godt om du lager noe du liker. Måten jeg lærte meg å ete frokost på var at det må se bra ut, vi mennesker spiser jo med øynene også. Det er mye mer fristende med mat som ser innbydende ut, det trenger heller ikke koste spessielt mye. På bildet du ser har jeg en skive av surdeigsbrød, kokt egg, avokado og litt grønnkål. Nå er det sånn at jeg gleder meg hver morgen til frokost for jeg har lært meg dette med at frokost faktisk kan være godt. Noen ganger lager jeg havregrynsgrøt med fersk banan, blåbær og litt sukkerfri jordbærsyltetøy på toppen. Måten jeg lærte meg å spise frokost var så enkelt som at jeg laget den innbydende for meg selv, brukte gode norske råvarer og står opp 20 min før slik jeg rekker lage den. 

Har du hatt samme problemet som meg så anbefaler jeg deg dette trikset, jeg kan nesten love at det kommer til å funke. Ofte drikker jeg en Te som jeg kjøper på helsekost med div bær eller den med ingefær og et glass med appelsinjuice med isbiter. 

X Christopher 

 

Jeg må bli mer handy i hverdagen

Hei dere! 

Nå nærmer det seg helg for de fleste, jeg skal faktisk ha en rolig helg eller det er hverfall planen haha. I Oslo vet man jo aldri noe, planer endrer deg veldig fort og plutselig er jeg på et event eller på middag med venner. 

Jeg har innsett at jeg bare MÅ bli mer handy i hverdagen, jeg har jo knapt tatt på et skrujern eller en hammer for den del. Jeg bor i min egen leilighet i Oslo, noen ganger er det ting som må fikses eller byttes og jeg må ringe en venn ofte. I leiligheten min har jeg nærmere 50 spotlights i taket og her om dagen måtte jeg skifte en, jeg sto i mange minutter og bare såg opp på den sportsligheten som ikke lenger lyste, jeg tenkte hmm, hvordan i faen skal jeg skifte denne?. Etter jeg hadde prøvd en god stund å få den ut men den nektet måtte jeg faktisk ringe en venn haha. Jeg har faktisk også et lysrør på badet over vasken i en lampe som jeg en dag måtte skifte, tenkte dette er jo enkelt og gikk på butikken for å kjøpe lysrør men, når jeg kom tilbake var det for stort, tenkte jo selvsagt ikke på at det var forsjellige lengder på rørene. Når jeg endelig hadde fått riktig lengde på lysrøret viste det seg at det ikke var så enkelt som jeg trodde, måtte ta av halve lampen og endte med at jeg knuste toppen på lampen haha. 

Nå skal jeg faktisk melde meg på et kurs der man kan bli flinkere til handy ting i hverdagen, noen som har gode forslag? 

X Christopher 

jeg kan være trist for ingen grunn «jeg håper de bedre dagene kommer snart»

Hei dere! 

Vi har alle nedturer i livet, noen ganger varer de lenger og man tror de aldri tar slutt. Jeg har lært at det alltid kommer oppturer etter hvert. Livet er formet slik at man skal ha mange prøvelser i livet, det hadde vel ikke vært like utfordrende om ikke? I den siste tiden har jeg ikke hatt den beste perioden i livet og kan ikke helt si at 2018 har startet som jeg tenkte. Nå hørest dette kanskje litt dramatisk ut men, jeg har bare ikke helt klart finne meg helt til rette med alt som foregår i livet mitt fortiden, ikke minst det at jeg føler meg ikke helt der jeg skal være i livet, det har vært en følelse som sitter en del igjen i kroppen. Noen av dere kan kanskje kjenne seg igjen i følelsen? Jeg vet jo veldig godt at livet blir ikke bedre en det man gjør det til selv men, noen ganger må man bare sette seg ned for seg selv og tenke over hva man egentlig ønsker. 

Jeg har jo så mye bra rundt meg samtidig, flotte venner, min familie og lærerike mennesker som lærer meg nye ting hver dag. Så hva er egentlig problemet? Det er vanskelig for meg å sette ord på men jeg føler bare jeg må finne ut hva jeg ønsker meg i fremtiden, det at ting har vært ekstra hardt den siste tiden er nok at jeg ikke har fått nok tid til meg selv. I den siste tiden har jeg også kjent på en depresjon som jeg blir helt forvirret av, har aldri hattbopplevelser med depresjoner noen gang. Noen dagen kan jeg være lei meg for ingen grunner, slite med søvn en hel natt, sitte i flere timer og tenke på ingenting. Noen ganger når jeg konmer hjem kan tårene bare trille uten at jeg selv en gang vet hvorfor. På utsiden kan alt verke veldig perfekt men det er nok ingen som er 100% perfekt, jeg håper oppturen er rett rundt hjørnet.❤️

X Christopher 

15 ting jeg hater med mennesker

Hei dere! 

Vi opplever alle ting rundt oss som bare gjør at du blir super irritert og noen ganger forbannet med mennesker rundt deg. Jeg kan si jeg opplever dette en del, det er ikke noe som irriterer meg mer.

Her har jeg laget 15 punkter på ting som gjør meg irritert og noen ganger forbannet. Håper ingen tar seg nær av dette, eller håper jeg du gjør? 

1. Mennesker som snakker store ord uten at de vite betydningen av ordet. 

2. De som er helt avhengig av andre mennesker og klarer ikke oppnå mye i livet selv (noen av dere vet kanskje hvem jeg refererer til haha).

3. Mennesker som har en negativ agenda

4. Når noen forteller en historie men bruker halve kvelden før de kommer til poenget *jiizz*. 

5. Mennesker som bruker bruker babystemme når de prater om noe de har lyst på. 

6. De som ikke kan være løsningsorientert på noen ting i verden. 

7. Mennesker som dømmer andre mennesker etter rykter.

8. Mennesker som gjør seg opp en mening i sitt eget hode som ikke stemmer og har behov for å kringkaste det ut med felles kjente. 

9. Mennesker som drikker seg full på trikken. 

10. Alle som prater om seg selv 95% av tiden de henger med andre mennesker (ja det er MANGE av de). 

11. Mennesker som jeg merker prøver å sabotere for vennene sine i alle former. (Har noen av de selv så know the feeling). 

12. Mennesker som snakker om seg selv i 3 person. 

13. Mennesker som er rasistiske eller tror de kan snakke nedtalende til meg for jeg er brun (jeg slår 100 ganger tilbake verbalt, har skjedd og skjer nok 1000 ganger til) 

14. Mennesker som langer ut om følelsene sine rundt temaer som fks meg til andre (somregel er det alltid noen som ikke kan holde kjæft.. det har jeg lært) 

15. Mennesker som har de sterkeste meningene rundt noe men i kampens hete ikke står for meningene sine (ja det er mange av de). 

Takk for meg

X Christopher 

 

Autch «Er jeg enig?»

God kveld kjære lesere!

Vi har alle sett alle personlighetstestene som flommer over på Facebook og du må bare prøve de. Jeg skjønner ikke helt hvorfor men, jeg for alltid de værste svarene jeg kan få føler jeg haha. Her en dag tok jeg to tester jeg tenkte jeg kom godt ut av, men neeeida. 

Den ene testen ender jeg vist nok garantert i Helvette og den andre ble jeg 85% bitch. Er jeg enig? Jeg føler ikke akkurat at jeg ender i helvette eller håper da virkelig ikke det, den andre er jeg halvveis enig i. Jeg vet selv jeg kan være bitch og ikke minst en diva men 85% var da litt mye haha. Jeg lurer litt på hvordan man blir vurdert til resultatene man mottar egentlig?. Dette er ingen big deal for meg, syns bare det var litt gøy og måtte dele den med dere. 

Hvordan tror du jeg er som person? 

I skrivende stund sitter jeg i sofaen med kakao toppet med krem og nybakte boller mens jeg i tillegg prøver å se litt på en serie jeg har begynt å se på. I kveld gleder jeg meg faktisk veldig til hode treffer sengen, kjenner jeg begynner å få influensen. Den værste følelsen er når du vet du begynner å kjenne du blir syk, vondt i halsen, tett i nesen og vondt i hode. 

Ønsker alle en riktig god natt!

X Christopher 

Singel or not?

Hei alle! 

Håper alle har hatt en riktig fin start på nye uke. Jeg kjenner på formen at jeg enda er litt sliten etter en hektisk helg. 

Singel or not? Jeg har siste tiden fått en del spørsmål fra lesere på bloggen og på Snapchat. Jeg er nok enda singel og trives veldig godt med det, det hadde vært hyggelig å møte noen man kan bli ekstra glad i men jeg har ingen hast i akkurat det. Jeg har meget hektisk hverdag der jeg ikke ser tiden strekker til for kjærligheten akkurat nå. Jeg har vært på noen dater men det har ikke blitt noe mer med tanke på at jeg faktisk ikke har tid eller lyst akkurat nå til å binde meg til noe. Jeg mener jo at det finnes noen for alle der ute, skjer det så skjer det men da tar jeg det derfra. 

Noen har også spørt meg om hvorfor jeg er så privat rundt hvem jeg dater? Men jeg dater egentlig ikke noen seriøst så jeg synest ikke det har vært noe å fortelle om. 

Hva er det diggeste med livet som singel? Den listen er lang haha, neida. Noe av det jeg synest er veldig greit med singellivet er at jeg kan gjøre akkurat som jeg ønsker uten at jeg trenger å ta hensyn til noen andre, jeg kan reise som jeg ønsker og jeg føler den lille tiden jeg har etter en hektisk hverdag kan jeg bruke til akkurat set jeg selv ønsker. 

Jeg er også en ganske sta person så jeg er nok ikke den letteste personen å ha med haha. 

X Christopher 

Last night was lit

God morgen lesere! 

I går var jeg ute sammen med noen venner ganske så spontant, jule vår venninne har nemlig kommet hjem og da må vi selvsagt i tradisjonstro dra ut. Planen var at vi vorset på Akerbrygge men jeg ble ganske sen så møtte de på Heidis Bar. Jeg har aldri kommet edru til den plassen før så det var litt merkelig følelse haha. Jeg måtte ganske så tidlig opp i dag så jeg tok det relativt rolig men kjenner litt på hode at det ble noen glass vin. 

I kveld kommee Benedikte min venninne fra Ålesund til Oslo, hun har invitert oss på 5-rettes middag på en restaurant her i Oslo. Jeg har faktisk ikke sett henne siden i sommer så det blir veldig hyggelig. Jeg har helt fri i morgen så i kveld skal jeg ta den helt ut. Nå i skrivende stund gjør jeg meg klar til Photoshoot som skal gjøres for min venninnes nye klesmerke. 

Håper alle for en riktig fin dag!

X Christopher 

Jeg skal på casting

Hei kjære lesere! 

For en dag jeg har hatt i dag, det start med at vekkerklokken min aldri ringte så jeg forsov meg, jeg hadde 10 min på å gjøre meg klar til jobb, kan du tenke deg hvor stresset jeg var? Haha. 

Tiden mens jeg var på jobb har telefonen min ringt hele tiden og jeg hadde 29 ubesvarte anrop på den lille tiden. 

Nå skal jeg fortelle dere noe kjempe kult!! Jeg fekk telefon i dag om at jeg skal på casting før et nytt TV-program som skal ha innspilling til våren. Jeg kan ikke huske at jeg i det hele tatt har søkt på dette. Jeg synest det hørtest utrolig kult og spennende ut så jeg tar sjangsen på en casting. Jeg har jo ganske hektiske dager fremfor meg de neste månedene så jeg håper tiden strekker til om det blir krevd mye. Jeg kan desverre ikke si så mye om det hele enda, det er noe jeg aldri hadde sett meg selv gjøre noen gang i mitt liv, men det er jo det kule med det også. Jeg kjenner jeg faktisk er litt nervøs med tanke på at jeg ikke helt vet hva jeg går til. 

X Christopher 

Dette er stedet dere skal spise lunsj i Oslo

Sentralen Restaurant ligger i Øvre Slottsgate 3, sentralt i Oslo sentrum.

De serverer lunsj hver dag fra 11:00-17:00. 

Kjøkkensjefen på Sentralen restaurant er meget opptatt av kvalitet på råvarene de bruker til daglig, de jobber oppimot det nordiske kjøkkenet og har virkelig retter du bare blir helt avhengig av, det har hverfall jeg blitt. En av mine favoritter på menyen er garantert røkt Betetartar.

Restauranten har vært åpen i nesten 2 år nå og er godt besøkt av Oslos innbyggere, de serverer også middag fra 17:00-22:00 da de serverer nordiske tapasretter som er ment for deling. 

Har du ikke besøkt denne restauranten anbefaler jeg virkelig turen. 

X Christopher 

Få tilbake den gammle versjonen av Snapchat

Hei kjære lesere! 

I dag må jeg hive meg på bølgen om den nye Snapchat versjonen. Nå har jeg hatt den nye versjonen i vel en uke og jeg må ærlig si jeg er enda forvirret, jeg føler virkelig ikke at jeg har kontroll på min egen Snapchat i det hele tatt. En mer uoversiktlig, forvirrende og idiotisk versjon av Snapchat skal man lete lenge etter. 

Jeg tenkte at det er en vanesak og at man blir nok vant med det, etter en uke nå er jeg like lost. Jeg synest det er vanskelig å se andres story for det er jo virkelig ikke noe rekkefølge på de og alt er bare sykt stress. 

Hvordan synest du den nye versjonen er? 

La oss få tilbake den gammle versjonen!! Den siste uken har jeg ikke sett noen story nesten før når man går inn på story så ser man gjerne bare de man er nærmest med eller som er av interesse, med denne versjonen er det veldig vanskelig haha. En av grunnene er jo at jeg ofte ikke har så mye tid når jeg sjekker Snapchat story, jeg har ikke tolmodighet til dette haha. 

X Christopher 

Jeg skal forandre på utseende «Under kniven»

God mandag alle!

Nå er det igjen ny uke med nye muligheter og utfordringer. Jeg har i lang tid hatt en liten liste på ting jeg ønsker å forandre på meg selv. Overfladisk? Jeg mener så lenge man er/blir fornøyd med seg selv så skal man gjøre det man selv ønsker. Noe som garantert står øverst på listen er å gjøre noe med nesen min. Jeg er overhode ikke fornøyd med nesen min, så nå har jeg endelig bestemt meg for å gjøre noe med det. 

Hva skal jeg gjøre? Jeg har jo indisk i mitt blod og med det følger jo også nesen med haha, når jeg ser meg i speilet ser jeg ofte nesen min som stor, jeg har nemleg den kjente "knekken" på nesebenet som nesten er som en liten kul, den har jeg nå lyst og få filet ned til det normale. Det er mange meninger rundt operasjoner på utseendet men jeg mener helt seriøst at dette ikke er noe big deal i det hele tatt og jeg gjør det rett og slett for meg selv 100%. 

Det er ikke alltid like lett å finne den riktige plassen til å gjøre dette, har hørt at i Norge ikke plassen man burde utføre operasjoner på nesen. Har du noen forslag? Kanskje har du gjort samme inngrepet?. 

X Christopher 

Mine svake sider

Hei og god søndag!! 

Har fått en del spørsmål på bloggen og på Snapchat om mye rart. Tenkte nå at jeg skal dele med dere noen av mine svake sider, vi alle har svake sider men det kan til tider ikke være like lett å innrømme de. Hvordan man definerer seg selv og sin egen personlighet er opp til seg selv men noe jeg har lært er at det er alltid noen der ute som står klar til å dømme deg. Så lenge man er fornøyd med seg, det er det viktigste.

Jeg kan bli sint og hissig av de minste ting. 

Jeg hater å rydde etter andre mennesker. 

Jeg har en tendens til å drikke meg for full. 

Jeg er oftest den siste som drar fra nach/afterparty. 

Jeg kan bli en super bitch når jeg drikker og ting ikke går min vei. 

Spiser alt for mye pizza. 

Jeg kan være meget distré til tider. 

Jeg har store problemer til å konsentrere meg når det er mennesker jeg ikke finner interessert på noen nivå. 

Jeg kan til tider være negativ i settinger jeg burde gå frem som et godt eksempel. 

Jeg lever et hektisk liv som gjør at jeg ikke alltid er like flink å holde avtaler med venner (Forbedrer meg der). 

Jeg kan oftest bli veldig bitchface om noen søler på meg eller er bevist nedtalende. 

Jeg er alt for glad i sjokolade. 

Jeg kan til tider være en stor diva. 

Jeg blir gretten om noen vekker meg på en urovekkende måte og kan lett være sur i mange timer haha. 

Jeg spiser alltid bare med gaffel og bruker gaffelen som kniv. 

Jeg kan til tider verke overlegen.

Når jeg har feil prøver jeg ofte å snu det til riktig "det var jo det jeg mente da" haha.

Jeg er for flink til å stole på mennesker rundt meg. 

Sårer du meg så tar jeg oftest hevn. 

Jeg kan lett si ting som blir mistolket i situasjoner hvor det er litt hett temperament. 

Jeg shopper ofte for mye. 

X Christopher. 

kjære Oslo nå må vi ta ansvar «sammen er vi sterkere»

Hei på dere!

I dag var det noe som virkelig traff meg ordentlig i hjerte. Jeg gikk på en av Oslos gater der jeg gikk forbi en person som virkelig ikke såg ut som han ikke hadde det noe bra, han såg i tillegg ordentlig syk ut. Jeg skal ærlig innrømme at jeg sjeldent leser på "skiltene" til uteliggere på gaten på grunn av jeg somregel har dårlig tid og skal fra A til B raskest mulig, som alle andre som paserer de. Akkurat denne var veldig tilfeldig at jeg tilfeldigvis leste og det som står på personens skilt kunne ikke vært mer riktig!!

«Never look down on anybody unless you’re helping.. them up» 

Er vi flink nok til å sette oss i en slik situasjon denne mannen faktisk er i? Det kan nok være mange grunner for at han er der han er i dag. Noe knyter seg i magen min bare av tanken på at i vår flotte nasjon skal noen faktisk kunne bo på gaten på denne måten. Jeg håper og tror at vår kjære Oslo by tar hånd om desse menneskene ganske raskt, vi må jo kunne gjøre noe for at dette ikke er et problem i NORGE. Hadde jeg hatt muligheten hadde jeg hjulpet alle som hadde behovet, hadde ikke du? Sammen kan vi hjelpe, håper jeg. 

Jeg skal ærlig si det knuser hjertet mitt av tanken på at noen har en så hard hverdag og ikke for den hjelpen de trenger, noen ber kanskje ikke om den? Men da er det Oslos ansvar å sørge for at den blir tilbudt. 

Alene er vi sårbar men sammen er vi sterke. 

X Christopher 

 

Er tiden inne for forandringer?

Hei dere! 

I slutten av 2017 satt jeg meg selv mål for det nye året 2018 der jeg skal satse mer, følge drømmene mine, skape fantastiske minner, utforde meg selv til å nå nye høyder. 

Nå er vi allerede i februar, jeg må ærlig si tiden bare flyr avsted, jeg begynner å bli rastløs, stresset og føler jeg enda kjører i samme sporene som jeg gjorde i 2017. Jeg er virkelig der at tiden er inne for å ta noen sjangser. Jeg er nok en person som trives godt når jeg vet at jeg har kontroll, sikkerhet og at alt går etter planen men slik har jeg ikke alltid vært. Jeg savner litt den Christopher som kunne leve i nuet og hoppe på nye utfordringer uten å se meg tilbake, tiden er garanter inne for at denne personen kommer tilbake. Man har bare 1 liv og man burde gjør det meste utav det, hvorfor anger på alt man ikke gjor? Det er menneskelig å feile men uten å ta sjanger i livet kommer man virkelig ingen vei. 

Jeg klør etter nye utfordringer i hverdagen der jeg kan presse meg selv til å gjøre mitt aller ytterste for å lykkes. Tiden er garanter inne for nye opplevelser og jeg er klar til å ta i mot de med åpne armer, nå blir det spennende fremover å se hvordan dette utvikler seg. Jeg kjenner meg selv så pass godt at jeg vet når jeg bestemmer meg for noe da gjør jeg alt i min makt for at jeg skal kunne oppnå det. 

Hvordan går ditt 2018 så langt? har du nådd dine mål eller føler du det som meg at du enda kjører i samme sporene? 

X Christopher 

Løgn sårer, men når sannheten sårer mer. Hva skal jeg gjøre?

Hei dere!

Nå skal jeg faktisk gå rett på sak, har du vært i en stuasjon der du ser utveien av en løgn er lettere en sannheten på grunnlag av at sannheten har mye større skadevirkninger på en person du står nær? 

Hva ville du gjort om du var i en stuasjon der du måtte velge? Jeg har nå vært i en stuasjon 1 ukes tid der jeg har fått informasjon og bevis på noe som virkelig sårer noen rundt meg. Mitt store dilemma er om jeg skal fortelle det i det hele eller bare late som jeg ikke vet noe, det vil jo egentlig si jeg lyve for noen som jeg bryr meg om med tanken på at jeg ikke forteller om det. Dette er egentlig en stuasjon jeg helst ville vært foruten, nå har det seg desverre slik at det er en realitet.

Det er aldri en lett situasjon å sitte på informasjon du vet kan såre noen du har rundt deg, det synest hvertfall jeg er en meget ubehagelig situasjon. Mine tanker rundt dette er også at jeg lett selv kan bli blandet opp i noe jeg overhode ikke ønsker å blande meg i, men hva som faktisk er det riktige å gjøre er en vanskelig beslutning. Jeg er jo en person som ALLTID beskytter mine nære og kjære rundt meg, jeg er ikke konfliktsky på noen måte men det er meget ubehagelig. 

Nå trenger jeg faktisk bare å finne ut hva jeg skal gjøre med dette. Hva ville du gjort om du var i min situasjon? 

X Christopher 

Husk å følg meg på Snapchat @Chriz007 <>