Helgen som var

Hei kjære lesere! 

Da var det ny mandag og ny uke, jeg er allerede godt i gang med å planlegge min uke. I dag sto jeg opp relativt tidlig siden jeg brukte mesteparten av søndag til avslapping og lade opp batteriene etter en heftig lørdag. Startet dagen med en digg frokost etterfølgt av en tur på trening, i skrivende stund holder jeg på klesvask som er det kjedeligste jeg vet om haha. 

Lørdag ble en sikkelig bra kveld på Sirkus, vi ender somregel alltid der siden det er en av Oslos beste nattklubber uten tvil. Det ble ganske mye drikke for min del så jeg ble jo som alltid ganske full men, det hører jo litt med en tur på byen eller hva? La med et bilde fra lørdag, ikke den beste kvaliteten på bilde men stemningsbilde er det helt klart med gode folk. 

Denne uken for jeg også besøk av noen venner fra Paris som jeg gleder meg veldig til, har faktisk ikke møtt de på over 1 år siden vi alle har vært ganske busy. 

Ønsker alle en riktig god mandag. 

X Christopher 

3.2.1..Weekend

Photo by simple

Hei kjære lesere! 

Nå er det ENDELIG helg!!! Jeg har hatt en utrolig busy uke med mye stress og er super klar for en sprudlende helg med gode folk. 

Uken som har vært har jeg jobbet utrolig mye og føler jeg nesten ikke har tid til noe annet. Dagen i dag har jeg brukt på meg selv 100%, jeg har fikset håret på mood studio, shoppet, spist lunch på Pascal og shoppet enda mer. I kveld skal jeg ut med min gode venninne Iselin og min venn Emilio som er på besøk i Oslo fra Ulsteinvik. Jeg er litt usikker på hva planen er enda men fest blir det hvertfall og regner nesten med vi ender på sirkus. 

I morgen er jeg invitert på en fest til noen venner på Solli, det blir også veldig hyggelig for det er garantert noe med stemningen på søndag når du går ut i Oslo, mye mindre mennesker og gjerne de man aldri møter ute på en vanlig lørdag. 

I skrivende stund tenker jeg også litt på hva jeg skal ha på meg i kveld, det er alltid litt slit å finne outfitt som sikkert mange av dere kjenner seg igjen i haha. Jeg har jo en hel stabel med pakker jeg har fått tilsendt i posten fra forsjellige som jeg ikke engang har åpent, kanskje er det noe spennende i de? Må se om jeg kanskje finner noe der. 

Håper alle for en riktig fin helg! 

X Christopher 

The sometimes, always and never

Hei kjære lesere! 

Tenkte jeg skal gi et lite tips til alle der ute som virkelig ikke har skjønt opplegget med knapperegelene på dress og blazer.

Man ser denne feilen over alt og det gjør meg helt ærlig litt gal. Når jeg sitter på restauranter, er på events, på gaten og på jobb ser jeg ofte menneske som gjør denne feilen, i mine øyner er dette uakseptabelt og ikke minst ser det ikke bra ut. 

På bildet jeg har lagt til i innlegget ser dere hvordan knappene på en dress skal knappes. Jeg skal ærlig si dette er vel noe de fleste lærte når de kjøpte sin første dress men, tydligvis ikke.. Jeg er faktisk litt det at når jeg ser noen har knappet fks den nederste knappen igjen på dressen sin så har jeg store problemer for å ta personen seriøst og må ofte si fra. 

Jeg skjønner også at alle har hver vår smak og du føler deg kanskje mer komfortable med lukkede knapper? Det er helt greit men, det er en uskreven regel som sier at dette IKKE er greit. 

X Christopher 

Spansk aften

Hei dere! 

Nå har det vært en uke siden jeg har blogget på grunn av jeg har vært så utrolig opptatt med hverdagen min. Nå har ting endelig roet seg litt ned og jeg er tilbake med innlegg, det skjer veldig mye spennende fremover som jeg gleder meg til å dele med dere fremover. 

Må fortelle dere litt om en middag jeg var på med tema spansk aften. 

Vi ble invitert på middag til min gode venn Bjørn som hadde disket opp spansk mat, det var alt fra spanske kjøttboller, spansk skinke, digg brød, oster, salater og mye mer. Vi fikk også servert fantastiske spanske viner gjennom måltidet. Jeg hadde også besøk av min venninne fra Ålesund som jeg tok med på middagen. Når det var på tide å gå på byen gikk vi alle til Nox på solliplass der det var fullt hus og stormende jubel, nach ble det også haha. 

Dette er helt klart en kveld jeg ikke kommer til å glemme med det første. 

I dag har jeg vært i en del møter, løpet litt mot klokken hele dagen har jeg følt men, nå kan jeg endelig slappe litt av. I skrivende stund sitter jeg faktisk med kakao og sandwich fra Pascal. 

Håper alle for en riktig fin ettermiddag. 

X Christopher